Conflictsituatie Soorten Bemiddeling Veelgestelde vragen Forum

U zit in een conflictsituatie en bent op zoek naar bemiddeling, onpartijdige ondersteuning door een derde, eigen oplossingen, respectvol zoeken, win-win oplossingen ...

Lees meer.

Er bestaan heel wat soorten Bemiddeling. Denk maar aan bemiddeling in scholen, bemiddeling in arbeidsorganisaties in de private en openbare sector, commerciële bemiddeling ...

Lees meer.

Waarom bemiddeling? Hoe verloopt een bemiddeling? Welke garantie heb ik dat de bemiddelaar onpartijdig blijft? Worden de kinderen hierin betrokken? Hoeveel kost het?.

Antwoorden leest u hier.

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum van Bemiddeling vzw, toegankelijk voor iedereen.

Naar het forum.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.