21 januari 2011: Opleiding 'Omgaan met cliënten met een psychische aandoening'

Permanente bijscholing erkende bemiddelaars (3 uren)
Permanente vorming Orde van Vlaamse Balies (6 niet-juridische punten)
Extra sessie te Antwerpen!

Zowel in de rechtspraktijk als in de notarispraktijk merkt u dat de omgang met cliënten die kampen met een psychische aandoening een specifieke aanpak vereist. We denken daarbij aan bemiddelingssituaties, beschermingsmaartregelen alsook aan de verdediging van cliënten. INFOSTRAT ontwikkelde een opleiding op maat om de contacten met dit type cliënten te optimaliseren. We herhalen binnenkort deze opleiding.

Waar en wanneer?
=>    Op 21 januari 2011 in Antwerp Expo te Antwerpen.
=>    U kunt inschrijven met bijgevoegd inschrijvingsformulier.

Doelgroep:
Advocaten, magistraten, notarissen en bemiddelaars die hun kennis inzake psychische aandoeningen wensen te verdiepen en hun omgang met dit type cliënten wensen te versoepelen.

Achter deze link vindt u het volledige opleidingsprogramma. Indien u nog vragen heeft, kan u ons hieromtrent ook steeds contacteren op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch op 052/ 34 13 68.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.