8 mei 2012: gratis workshop “Een verplicht ouderschapsplan na echtscheiding? Inzichten vanuit de SiV-studie”

Het consortium “Scheiding in Vlaanderen - SiV” nodigt u van harte uit op de gratis workshop  “Een verplicht ouderschapsplan na echtscheiding? Inzichten vanuit de SiV-studie” op dinsdag 8 mei 2012 van 14u-16u in het Hof Van Liere te Antwerpen.

Tijdens deze workshop presenteren we de resultaten van de toetsing van het Nederlands ouderschapsplan aan Vlaamse echtscheidingsgegevens uit het SiV-onderzoek. Daarbij gaan we na hoe wettelijk gescheiden ouders het verblijf, de kosten, de taakverdeling en de informatie-uitwisseling met betrekking tot de kinderen regelen. Op basis van deze resultaten evalueren we of het wettelijk verplichten van een ouderschapsplan naar Nederlands model bij een echtscheiding in België nodig en nuttig is. Na de voorstelling van deze resultaten volgt een rondetafelgesprek met experten uit het beleid en het maatschappelijk werkveld.

Als download vindt u de uitnodiging met het programma.

Gelieve zo snel mogelijk online in te schrijven via www.scheidinginvlaanderen.be, gegeven het beperkt aantal plaatsen.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.