Jeugdherberg De Blauwput

Openbaar Vervoer:
neem de trein of de bus naar Leuven; in de nieuwe voetgangerstunnel onder het treinstation neem je uitgang "Kessel-Lo" (dicht bij spoor 9). Buiten de tunnel steek je de straat over; daar is de jeugdherberg.

Auto:
Leuven ligt aan de E40 en de E314. Neem vanuit elke richting de eerste afrit naar Leuven en rij de ring rond Leuven op. Op de ring volg je richting Tienen. Aan het kruispunt "Tiensepoort" rij je weg van Leuven, richting Tienen. Na ongeveer 300 meter op de Tiensesteenweg rij je naar links aan de rode lichten (richting Diest), je bent nu op de Martelarenlaan en je volgt de spoorweg. Volg die baan voor anderhalve kilometer, tot je links het station voorbijrijdt. De jeugdherberg ligt dan aan je rechterkant.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.