1ste Vlaamse NVC Netwerknamiddag - 1 december 2012

Graag horen we of je komt naar de 1ste Vlaamse NVC Netwerknamiddag uiterlijk tegen 31 oktober. Betaling van de deelnemersbijdrage geldt als bevestiging van je inschrijving.

Programma
13.00 – 13.30 Onthaal met koffie
13.30 – 14.00 Voorstelling van het netwerk
14.00 – 16.00 Workshops I en II
16.00 – 17.00 Afsluitende netwerk drink

Je kan kiezen uit één van de twee workshops (graag je voorkeur vermelden bij de inschrijving)

  1. Workshop I Van moeten naar innerlijke vrijheid door Karin Ferfers
    Deze workshop focust op je innerlijk functioneren, hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met alles wat je (levens)weg kruist.
  2. Workshop II Bemiddeling = verbinding herstellen door Miebet van Santen
    In tegenstelling tot resultaatgericht bemiddelen, laten we in deze workshop de focus op het resultaat los om eerst een verbinding tussen de partijen te bewerkstelligen met behulp van NVC. Daarna biedt de oplossing zich veelal heel natuurlijk aan en is de kans op een duurzaam resultaat groot.

Deze netwerknamiddag gaat door in de Jeugdherberg “Blauwput”, Martelarenlaan 11, 3010 Leuven (gelegen aan de achterkant van het station).

Inschrijven

  1. Om je in te schrijven stuur je een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je vermeldt daarbij je naam en de andere gegevens die je graag op de deelnemerslijst vermeld ziet zoals website, email adres, telefoon, gsm, regio waar je werkt en ook hoe je NVC inzet (trainer, coach, en/of oefengroep begeleider). Wat je ons doorstuurt komt op de deelnemerslijst. Details die je niet op de lijst vermeld wenst te zien, stuur je dus ook niet door (evenwicht tussen respect voor privacy en behoefte aan verbinding, netwerken en delen).
  2. Graag vernemen we ook naar welk van de twee workshops je voorkeur uitgaat.
  3. De inschrijving wordt bevestigd door overschrijving van de deelnemersbijdrage van 20€ per persoon op rekening van Karin Ferfers, IBAN BE21 0013 9082 5103, BIC GEBABEBB en vermelding 1 december + naam.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.