Studiedag "Scheiden in meervoud. Over partners, kinderen en grootouders."

Beste

Op vrijdag 19 april 2013 organiseert het consortium “Scheiding in Vlaanderen (SiV)” de studiedag “Scheiden in meervoud. Over partners, kinderen en grootouders. Opnieuw trachten we nieuwe wetenschappelijke kennis én praktijkervaring van echtscheidings- en relatieprofessionelen te integreren tot een boeiend geheel.

De echtscheidings- en relatieprofessionelen die als discussant optreden zijn:

  • Mevrouw Rika Ponnet. Zij is seksuologe en relatiebemiddelaar en tevens zaakvoerder van Duet Relatiebemiddeling.
  • Prof. em. dr. Alfons Van Steenwegen. Hij is psycholoog, seksuoloog en relatietherapeut en auteur van o.a. de bestseller Liefde is een werkwoord.
  • dr. Christel Verhas. Zij is directeur SCW-gezinspolitiek en hoofd van de studiedienst van Gezinsbond vzw.
  • Mevrouw Lut Celie. Zij is erkend psychotherapeut en zaakvoerder van het opleidings- en therapiecentrum de Bleekweide vzw.

Na de studiedag stellen we de  SiV-data voor externen beschikbaar. Tijdens een lunchseminarie wordt een woordje uitleg gegeven over de data, de aanvraagprocedure en de beschikbare documentatie.

Meer informatie over de sessies, alsook alle praktische informatie vindt u in de uitnodiging in bijlage of op www.scheidinginvlaanderen.be .

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.