2 december 2013: Boekvoorstelling en praktische workshop ‘Bemiddeling op de werkvloer’

 

Bemiddelen op het werk vergt vaak een andere aanpak dan bemiddelen in familiale zaken. Heel wat bedrijfsinterne en –externe factoren kunnen de samenwerkingsrelaties beïnvloeden.

Sandra Peeters schreef samen met Ingrid Larik het boek “Conflictbemiddeling op het werk. Praktische gids voor managers en hr-professionals”, uitgegeven bij Kluwer. Tijdens deze workshop deelt zij graag haar ervaring als sociaal bemiddelaar en laat ze u concreet aan de slag gaan met enkele praktische cases uit het boek. Ze deelt methodieken en inzichten, die u kunnen helpen in uw rol als bemiddelaar.

 


 

Korte inhoud van het boek “Conflictbemiddeling op het werk”

BPHRMTHEMBI13003-1Waar mensen samenwerken of samenleven, ontstaan automatisch spanningen en conflicten. De voorbije decennia zijn conflicten op het werk veel meer zichtbaar. Doordat we meer durven verschillen, mondiger zijn geworden, in een snel veranderende context efficiënt moeten blijven, enz... Elke leider die samen met zijn team duurzame resultaten wil neerzetten, kan spanningen maar beter omzetten tot een constructieve dialoog.

Deze praktijkgids biedt heldere inzichten in hoe conflicten ontstaan en hoe je er zélf mee aan de slag gaat. Kijk mee over de schouder van een bemiddelaar dankzij zes volledig uitgewerkte cases - récht van de werkvloer. Laat je inspireren door de vele praktische tips voor elke hr-professional en manager.
Auteurs Sandra Peeters en Ingrid Larik delen in dit boek gretig hun persoonlijke ervaring als bemiddelaar in conflicten op het werk.

De originele illustraties zijn een bijdrage van Axelle Vanquaillie.
De leden van Bemiddeling vzw kunnen het boek ter plaatse bestellen met 15% korting (40.55EUR ipv 47.70EUR)

 


 

Praktische informatie

Locatie: Campus Kastanjehof - Boechoutsesteenweg 38, 2540 Hove
Datum: 2 december van 9u30 tot 12u30
Prijs: Leden 25 euro - Niet leden 50 euro

Inschrijven via deze link: http://www.bemiddelingvzw.be/index.php?option=com_rsform&formId=10

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.