12 februari 2014: Ontmoetingsmoment voor bemiddelaars in het onderwijs

In het voorjaar organiseert Bemiddeling vzw in Leuven een ontmoetingsmoment voor bemiddelaars in onderwijs.
In samenwerking met Netwerk Onderwijs Mediation wil Bemiddeling vzw alle bemiddelaars samenbrengen met een hart voor onderwijs.
 
Het is de bedoeling om het werkveld van het onderwijs te verkennen en uit te zoeken hoe we de link tussen scholen en bemiddeling kunnen leggen. Vanuit het aanbrengen van  best practices willen we leren van elkaar. Bovendien ontmoet je op dit ontmoetingsmoment andere bemiddelaars in onderwijs en dat draagt bij tot het versterken van netwerken.
 
Praktisch
 
Datum: 12 februari 2014, 9.30 - 12.30 uur
Locatie: Provinciehuis Leuven
Deelname is gratis  
Inschrijvingen afgesloten - VOLZET
 
Kan  je niet deelnemen aan dit ontmoetingsmoment, maar wens je toch betrokken te zijn bij initiatieven rond onderwijsbemiddeling, dan kan je dat laten weten via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
x



Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.