15 februari 2014: Supervisie als collegiale ondersteuning voor bemiddelaars. Een aanbod om te leren uit ervaring.

Bemiddeling vzw wil de bemiddelaars in Vlaanderen graag ondersteunen in hun job, door ontmoetings- en supervisiemomenten aan te bieden. Voor West- en Oost Vlaanderen willen we hiermee in februari van start gaan, onder begeleiding van Marleen Vandenberghe. Als supervisor zal zij jullie verwelkomen en structuur en kader bieden om tot gerichte ervaringsuitwisseling te komen.

Bemiddelen betekent voor velen van ons solitair werken. Als bemiddelaar begeef je je telkens weer in het emotionele spanningsveld tussen mensen. Je brengt jezelf in, als mens tussen mensen in conflict, met helpende methodieken en kaders, en met een duidelijk doel. Dat betekent dat je op je eentje keuzes maakt, ervaring opdoet en verwerkt.

Elke bemiddelaar heeft iets te vertellen over methodieken en kaders, over hoe je jezelf als bemiddelaar in de markt zet, hoe je met de spanningen en (wisselende) resultaten omgaat, hoe je jezelf leidt in deze job.

De expertise zit bij iedereen. Verwacht dus geen 'externe deskundige' die al je vragen zal beantwoorden. Wel bieden we een veilig kader en vorm voor uitwisseling en verdieping van de expertise die aanwezig is bij elk van de bemiddelaars.

Of je nu nog maar één keer bemiddelde, of al jaren ervaring hebt, iedereen kan inbrengen en leren. De supervisie staat open voor zowel familiale, sociale- als burgerlijke bemiddeling.

Praktisch

Wanneer        Zaterdag 15 februari van 9 tot 12 uur
Waar              Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1, is gelegen vlak bij het station van Kortrijk. Er is ruime parking.
Voor wie        Alle bemiddelaars, leden van de vzw bemiddeling, uit West- en Oost Vlaanderen
Prijs               Deelnemen is gratis als dienstverlening van de vzw Bemiddeling
Aanmelden    We laten max 12 bemiddelaars toe.
Aanmelden is dus wel nodig en doe je met een mailtje naar Marleen ( Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Je ontvangt van haar een bevestiging.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.