30 mei: Ontmoetingsmoment Vlaams Brabant: supervisie, een aanbod om te leren uit ervaring

Bemiddeling vzw wil de bemiddelaars in Vlaanderen graag ondersteunen in hun job door onder meer supervisiemomenten aan te bieden. Voor Brabant bieden we dit aan te Leuven, onder begeleiding van Monique Van Eyken. Als supervisor zal zij jullie verwelkomen en structuur en kader bieden om tot gerichte ervaringsuitwisseling te komen.

Praktisch

Wanneer: vrijdag 30 mei 2014 van 13u tot 16u
Waar: Jeugdherberg De Blauwput (achter het station van Leuven)
Voor wie: voor alle bemiddelaars, leden van de vzw bemiddeling
Prijs: 25 euro
Inschrijven: klik hier (het maximum aantal deelnemers is 12)

 

Bemiddelen betekent voor velen van ons solitair werken. Als bemiddelaar begeef je je telkens weer in het emotionele spanningsveld tussen mensen. Je brengt jezelf in, als mens tussen mensen in conflict, met helpende methodieken en kaders, en met een duidelijk doel. Dat betekent dat je op je eentje keuzes maakt, ervaring opdoet en verwerkt.

Elke bemiddelaar heeft iets te vertellen over methodieken en kaders, over hoe je jezelf als bemiddelaar in de markt zet, hoe je met de spanningen en (wisselende) resultaten omgaat, hoe je jezelf leidt in deze job.

De expertise zit bij iedereen. De supervisie wordt wel begeleid door een ervaren bemiddelaar waardoor het een tikkeltje anders is dan een intervisie tussen collega's onderling. We bieden een veilig kader en vorm voor uitwisseling en verdieping van de expertise die aanwezig is bij elk van de bemiddelaars.

Of je nu nog maar één keer bemiddelde, of al jaren ervaring hebt, iedereen kan inbrengen en leren. De supervisie staat open voor familiaal bemiddelaars.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.