De MATRIX vragen methode als instrument bij conflicthantering

Cees Van Leuven m.m.v. Christine Jacobs  (opleiding van 6 uur)
Donderdag 24 september (van 09.30 uur tot 16.30 uur)

De toepassing van de Matrix vragen methode is ontleend aan de coachingwereld. Coachen staat voor: doen bewegen, mensen motiveren hun statische, onwrikbare positie te verlaten en in beweging te komen. De interventies van de rechter en de mediator, in verdiepte vorm, zijn er op gericht dat er een dialoog ontstaat die partijen in staat stelt de mogelijkheden te verkennen om de weg van de finale oplossing van hun geschillen te verkennen. De vragen die gesteld worden, zijn in te delen in vier, elkaar opvolgende blokken. Blok 1 gaat over feiten, blok 2 betreft de problemen die partijen ervaren, in blok 3 vertalen de partijen hun problemen in doelen en blok 4 gaat over de acties die ingezet gaan worden om de doelen te bereiken.

Cees van Leuven is naast Raadsheer in het Hof te 's Hertogenbosch ook opgeleid in bemiddeling, stategisch coachen en professionele communicatie. Hij heeft talrijke publicaties op zijn naam op het gebied van ouderschap en kinderen bij scheiding. Hij doceert rechters, psychologen, bemiddelaars en advocaten in Nederland o.a. over de matrix vragenmethode die hij ontwikkeld heeft en die in de praktijk bijzondere resultaten oplevert.

Inschrijven via https://www.law.kuleuven.be/apps/activiteiten_ci/nl/portaal/activiteit/view_activiteit/2064#2064

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.