Bijscholing KULeuven - Omgaan met emoties in bemiddeling

Christine Jacobs (opleiding van 6 uur)
Donderdag 22 oktober (van 09.30 uur tot 16.30 uur)

Tijdens een bemiddeling wordt naast inhoudelijke informatie ook veel emotionele informatie uitgewisseld. Emoties zijn inherent aan conflicten en worden door de ene als helpend door anderen als storend en lastig ervaren in het bemiddelingsproces. Het is van belang dat de bemiddelaar er zich van bewust is hoe hij zelf met emoties omgaat, welke zijn voorkeuren, allergieën en valkuilen zijn.

In de opleiding wordt ingegaan op de dynamiek en gelaagdheid van emoties en hoe zij een rol spelen. Hoe kan de bemiddelaar emoties op een constructieve wijze gebruiken in het bemiddelingsproces? Emoties en gevoelens bevatten belangrijke 'informatie' en zijn ook een wegwijzer in de verkenning van de belangen en behoeften van partijen.

Inschrijven: https://www.law.kuleuven.be/apps/activiteiten/portaal/inschrijvingen/index.php?cyclus_ref=61&activiteit_ref=2064&lang=nl

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.