FiTTiF - studievoormiddag “Ouderverstoting in Vlaanderen” 31 mei 2016

Het consortium “Families in Transitie, Transitie in Families - FiTTiF” nodigt u van harte uit op de gratis workshop  “Ouderverstoting in Vlaanderen” op dinsdag 31 mei 2016 van 10u – 13u in het Hof Van Liere te Antwerpen.

Tijdens deze studievoormiddag komen drie presentaties aan bod:

  • Over tussenkomen in familiezaken en in familierelaties: De complexe dynamieken tussen ouders en kinderen – Ann Buysse
  • Sporen van ouderverstoting in het SiV-onderzoek – Kim Bastaits
  • PAS en waarom uit het oog niet uit het hart is! Kinderen verst(r)ikt in verbinding – Claire Wiewauters & Kathleen Emmery

Na deze presentaties volgt een paneldebat met experts uit het maatschappelijk werkveld. Als bijlage vindt u de uitnodiging met het programma. Gelieve voor 20 mei 2016 in te schrijven via een e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , het aantal plaatsen is beperkt.

Lees meer in deze pdf folder

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.