UCLL aanbod navormingen omtrent familiale bemiddeling

We pakken dit jaar uit met een nieuw aanbod omtrent communicatie met de rechtbank voor vooral niet-juristen. We voorzien vier aparte dagen:

Deze vier dagen worden gegeven door Advocaat-Bemiddelaar Jan Peeraer en zullen doorspekt worden met levendige voorbeelden vanuit de dagdagelijkse praktijk.

Verder zijn er nog enkele plaatsen vrij voor het postgraduaat Bemiddeling in familiezaken.  De eerste module van dit postgraduaat ' de methodiek van bemiddeling' kan je ook apart volgen als permanente vorming.

https://www.ucll.be/studeren/navorming/methodiek-van-de-bemiddeling-module-1-van-het-postgraduaat-bemiddeling

Hetzelfde geldt voor de derde module van dit postgraduaat. Een interessante vorming voor eenieder die het contextuele gedachtegoed gericht wil toepassen en ermee aan de slag wenst te gaan in bemiddelingssituaties

https://www.ucll.be/studeren/navorming/contextueel-werken-functie-van-familiale-bemiddeling

Alle opleidingen zijn erkend door de Federale Bemiddelingscommissie en komen in aanmerking voor Permanente Vorming.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.