Verstoord ouderschap na scheiding

Een therapiemodel voor ouders in conflict en kinderen die klem raken
2-daagse praktijkgerichte opleiding voor hulpverleners

Een 2-daagse praktijkgerichte opleiding voor hulpverleners (CLB, CAW, psychologen, eerste-lijnshulpverleners, maatschappelijk werkers met een begeleidingsopdracht, gezinsbegeleiders,… ) die handvaten zoeken in het werken met ouders in conflictueuze scheidingssituaties.

Binnen Alianza, een project van CGG PassAnt , werken wij reeds jaren vanuit een systeem -therapeutisch kader met ouders en kinderen in conflictueuze scheidingssituaties. Vanuit onze ervaring hebben we een aantal methodieken ontwikkeld om in deze complexe situaties therapeutisch te kunnen werken en als hulpverlener niet meegezogen te worden in de strijd.

Tijdens deze tweedaagse geven we een inkijk in hoe wij aan de slag gaan met ouders die soms jaren verwikkeld zijn in een juridische strijd en daarbij soms de noden van hun kinderen uit het oog dreigen te verliezen.

Lees de folder 

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.