Bijscholingen postgraduaat Bemiddeling van de KU Leuven

Voor alle bemiddelaars die kinderen aanwezig willen maken in hun bemiddeling, organiseert het postgraduaat Bemiddeling van de KU Leuven een driedaags programma aan. Hierin worden 3 aspecten besproken : wat doet scheiden met kinderen vanuit een ontwikkelingspsychologisch perspectief, hoe kan je als bemiddelaar zelf in gesprek gaan met kinderen over scheiding en hoe spreek je met ouders over hun kinderen. Deze sessies worden gegeven door Monique Van Eyken, medeauteur van het boek ”Een week mama, een week papa? Wat kinderen echt nodig hebben bij scheiden”, familiaal bemiddelaar, coach en docent aan het postgraduaat.

Voor bemiddelaars die graag mindfulness introduceren in hun bemiddeling organiseert het postgraduaat Bemiddeling van de KU Leuven een studiedag met Dokter David Dewulf, oprichter van het Instituut voor Aandacht & Mindfulness ( I AM) en auteur van 15 boeken over mindfulness en compassie samen met Christine Jacobs, erkend advocaat- bemiddelaar, coach en docent.

Meer info op https://www.law.kuleuven.be/apps/activiteiten/nl/portaal/index/view_activiteit/3300#3300

 

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.