Training SCHIP-aanpak voor bemiddelaars die met koppels werken

Arteveldehogeschool organiseert een training 'SCHIP-aanpak'. Die aanpak vertrekt van een nieuwe frisse visie op het fenomeen vechtscheiding. De focus ligt op het postrelationele rouwtraject, waarmee een vechtscheiding kan worden voorkomen of het tij van de vechtscheiding kan worden gekeerd.

In Nederland is deze training succesvol uitgerold en geaccrediteerd door: SKB (68 ptn), SKJ (34 ptn), NVRG (10 ptn), MfN (21 ptn). Nu wordt de opleiding ook in Vlaanderen georganiseerd.
Meer info vind je op https://www.arteveldehogeschool.be/opleidingen/postgraduaat/rouw-en-verliesconsulent/training-schip-aanpak-2017-2018

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.