“Specialisatie Groepsmediation”: leren werken met conflictueuze situaties in teams en organisaties voor professionals

Voor professionals die teams, projectgroepen, afdelingen, task forces en andere systemen begeleiden en conflicten bespreekbaar willen maken en ontmijnen met het oog op effectieve samenwerking en groei.

Voor interne en externe professionals: preventieadviseurs, HR professionals, teamcoaches, consultants en organisatiebemiddelaars.

Een verdiepend groeitraject voor het werken met gespannen samenwerking, lastige teams en groepsconflicten.

We inspireren ons op ‘groepsmediation’ als specifieke interventie en onderzoeken welke inzichten, methodieken, aanpak en aspecten van de rol van ‘derde’ relevant zijn voor ons.

In dit programma werken we met een driedubbele focus: kaders, de bemiddelaar als instrument van verandering en methodisch handelen. 

 

Link: https://circlesforconnection.be/wp-content/uploads/2018/02/groupsmediation.pdf

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.