MEDIATION WEEK 2018: 15 - 20 oktober

Tijdens de derde editie van de Mediation Week (15-20 oktober 2018) wenst de Federale Bemiddelingscommissie met steun van en in samenwerking met diverse partners bemiddeling verder te promoten. 

Achter deze link het programmaboekje, met een overzicht van alle activiteiten te Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Er zijn zowel activiteiten voorzien voor de erkende bemiddelaars, als voor doorverwijzers naar bemiddeling, en voor het grote publiek. De activiteiten vinden ofwel tweetalig, in het Nederlands, het Frans of het Engels, plaats.

Meer informatie en de inschrijvingsmodaliteiten in het programmaboekje en op de website https://www.fbc-cfm.be/nl/nieuws/mediation-week-2018.

De Federale Bemiddelingscommissie organiseert op donderdag 18 oktober 2018 de centrale dag te Brussel. Tijdens deze dag wordt stilgestaan bij diverse actuele onderwerpen, eveneens worden toelichtingen voorzien door de Minister van Justitie en buitenlandse genodigden. Het volledige programma en inschrijvingsmodaliteiten vindt u op de website van de FBC terug.​​​​​​​

mediationweek2018

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.