De derde editie van Social Practice LaB/P komt eraan!

Op dinsdag 27 november 2018 kun je aan de AP Hogeschool weer terecht voor een namiddag- en avondprogramma vol workshops, lezingen, presentaties, debatten,…

Bemiddeling is een doevak in de opleiding Maatschappelijk Werk. De studenten die dit vak volgen, werken in groep rond thema's die actueel zijn in de bemiddelingspraktijk (bijvoorbeeld ouderschapsbemiddeling). Een van de opdrachten bestaat uit het ontwikkelen van een product dat bruikbaar en inzetbaar is in de praktijk. Daarnaast leren studenten in overleg met een of meerdere organisaties na te denken en te reflecteren over hun gekozen bemiddelingsthema. Tijdens de bemiddelingsmarkt presenteren de studenten hun werken aan elkaar, het werkveld en de lectoren. Neem zeker een kijkje in en rond het koffielokaal waar studenten hun bemiddelingswaar uitstallen.

PROGRAMMA

Namiddagprogramma
14:30 – 15:00 Onthaal
15:00 – 18:15 Lezingen, workshops, debatten,… Bekijk hier het aanbod.
18:15 – 19:15 Broodjesmaaltijd
Avondprogramma
19:15 – 21:15 Afsluitende lezing door Agnes Verbruggen

Doorlopend bemiddelingsmarkt

PRIJS
Namiddagprogramma: 10 euro
Afsluitende lezing: 5 euro
Namiddagprogramma + afsluitende lezing (broodjesmaaltijd inbegrepen): 15 euro

INSCHRIJVEN
Je kan inschrijven via deze link tot en met zondag 18 november.

Nadien via mail:
Contacteer Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (03 220 32 09) of Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (03 220 55 16)

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.