Vormingen UC Leuven-Limburg

7 dec & 14 dec 2018 - Bemiddelen over kinderen door Annelies Geraerts

Vind je het belangrijk om ouders zo goed als mogelijk te informeren bij het vormgeven van hun ouderschap na scheiding (en het bijsturen ervan)? In deze tweedaagse overlopen we stap voor stap wat er nodig is om een ouderschapsregeling op maat van ouders en kinderen te maken en krijg je relevante en wetenschappelijk onderbouwde informatie die daarbij kan helpen. Let wel: we beperken ons tot het op punt stellen van het ouderlijk gezag en de verblijfsregeling.

 

17 jan 2019 - Werken met weerstand in bemiddeling - Deep Democracy als bron van inspiratie en interventie door Silvia Prins

Groepen in conflict lopen meestal vast in wat we ‘weerstand’ tegen verandering noemen. Er spelen issues in de onderstroom die de voortgang belemmeren en spanning veroorzaken. We maken kennis met de visie van Deep Democracy en onderzoeken hoe deze kijk op (de onderstroom in) groepen ons kan inspireren bij het bemiddelen. We oefenen met methodieken om weerstand bespreekbaar te maken.

Meer info over deze en andere vormingen later op het jaar kan je vinden op volgende urll.https://www.ucll.be/studeren/interessegebieden/welzijn/navormingen-welzijn/bemiddeling-en-conflicthantering/24-mei-2019

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.