Filmproject van Bemiddeling vzw

Een aantal maanden geleden gaf Bemiddeling vzw opdracht aan een journaliste/bemiddelaar en een cameraman/bemiddelaar om een aantal korte filmpjes te maken over de verschillende terreinen waarop bemiddeling in het kader van de Wet van 2005 kan toegepast worden.

Deze filmpjes staan nu online op onze website Bemiddeling vzw!

Zowel de professionele bemiddelaar als de particulier cliënt krijgen een overzicht van de filmpjes bij het openen van de homepage (popup).

De professionele bemiddelaar krijgt tevens extra info onder de nieuwe link: 'Professional > Filmproject'.

De particulier cliënt krijgt de filmpjes te zien op de volgende pagina: Introductiefilmpjes - soorten bemiddeling.

Ook op de detailpagina’s over familiale, sociale en burgerlijke bemiddeling zijn de filmpjes apart geïntegreerd in de pagina. Voorbeeld op de pagina over familiale bemiddeling.

Bemiddeling vzw, met haar 230 aangesloten leden, wil zo een bijdrage leveren aan de bekendmaking van bemiddeling bij het grote publiek.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.