Wereldrapport over het vaderschap

stateoftheworld2015State of the World’s Fathers is het eerste wereldrapport dat een algemeen inzicht geeft in de situatie van de bijdragen van mannen tot het ouderschap en de zorgverstrekking.

Je kan het hier helemaal lezen: http://sowf.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/06/13192403/State-of-the-Worlds-Fathers_Executive-Summary_23June2015_web.pdf

Wij geven u alvast de slotalinea van het rapport mee:
Mannen betrekken in zorgverstrekking betekent mannen helpen de diepe, betekenisvolle banden met anderen te verwerven die aan de wortels liggen van welzijn en geluk – maar meer dan dat, het betekent ook mannen, vrouwen en kinderen in het bezit te stellen van al hun mogelijkheden. Het gaat hier ook om volledige gelijkheid tot stand te brengen voor vrouwen en meisjes. Het rapport State of the World’s Fathers 2015 pleit ervoor dat het tijd is om zowel de perceptie als de realiteit te veranderen van de rol die mannen kunnen vervullen in de kinderopvoeding, en om de sociale maatregelen en de economische, sociale en politieke steun aan te reiken die noodzakelijk zijn om die transformatie mogelijk te maken.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.