Vacature halftijdse ombudsmedewerker welzijn

Het Kinderrechtencommissariaat is al jaren de pleitbezorger van kinderrechten in Vlaanderen. Die rol maken we waar door vragen en klachten van kinderen en jongeren, ouders en professionals te behandelen. Tegelijk adviseren we het Vlaams Parlement over alle thema’s die voor kinderen en jongeren van belang zijn. Voor de Klachtenlijn van het Kinderrechtencommissariaat zijn we op zoek naar een ombudsmedewerker Welzijn. Solliciteer uiterlijk op 28 februari 2017.

Lees de volledige vacature op http://www.kinderrechtencommissariaat.be/actueel/vacaturekinderrechtencommissariaat-zoekt-ombudsmedewerker-welzijn

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.