Gezocht medehuurder voor kantoor in Antwerpen

Moderator is een erkende bemiddelingsdienst (vzw), die op een duurzame manier omgaat met conflicten en misdrijven. In heel Vlaanderen en Wallonië zetten bemiddelaars zich in om slachtoffers en verdachten/daders van misdrijven, met elkaar in communicatie te laten gaan over de feiten en de gevolgen. We bieden eveneens een forum voor herstelrecht en bemiddeling.

De bemiddelaars van Antwerpen en Mechelen zijn al een 6-tal jaren gehuisvest in de Alfred Coolsstraat 2 te 2020 Antwerpen.

Onze medehuurders zoeken in het najaar een andere locatie op en er komen dus vijf bureauruimtes vrij! En een aantal extra ruimtes gebruiken we gezamenlijk.

Lees meer in deze PDF

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.