Vacatures zelfstandig bemiddelaar in bijberoep

Steeds meer mensen kiezen er voor om zich bij het regelen van hun echtscheiding te laten begeleiden door een familiaal bemiddelaar. De Pareto Group biedt reeds meer dan 10 jaar via een netwerk van professionele zelfstandige familiale bemiddelaars/consulenten de nodige bemiddelingsdiensten aan om mensen tot een evenwichtige scheidingsovereenkomst te helpen komen (www.scheidingsconsulenten.be). De bemiddelaars uit het netwerk van de Pareto Group krijgen continue ondersteuning op juridisch en bemiddelingstechnisch vlak en worden tevens ondersteund door een regionaal netwerk van notarissen en advocaten.
Bemiddelaars die actief zijn binnen het netwerk van de Pareto Group krijgen een recurrente instroom aan nieuwe cliënten waardoor zij steeds een bovengemiddeld aantal uren praktijkervaring kunnen voorleggen. 

Door de groeiende vraag breiden wij ons team uit en zijn wij op zoek naar extra collega’s voor volgende regio’s:

WEST-VLAANDEREN
Regio Kortrijk-Ieper-Roeselare

BRUSSEL & VLAAMS-BRABANT
Regio Brussel-Dilbeek-Wemmel-Evere-Opwijk-Asse-Ternat-Meise

OOST-VLAANDEREN
Regio Sint-Niklaas-Temse-Puurs-Beveren

OOST-VLAANDEREN
Regio Aalst-Dendermonde-Lokeren

Meer info en contact met Pareto Group via deze link - klik hier

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.