Vacature Dienst Ondersteuningsplan Vlaams-Brabant en Brussel vzw

Als Dienst Ondersteuningsplan Vlaams-Brabant en Brussel vzw worden we gefinancierd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap. Onze dienstverlening gericht is op personen met een (vermoeden van) handicap die woonachtig zijn in Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

We streven naar een voortdurende kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening. Binnen dit kader verfijnen we onze interne klachtenprocedure. In situaties waarbij er een betwisting is rond de stopzetting van de dienstverlening, willen we onze interne klachtencommissie uitbreiden met een onafhankelijke derde die ervaring heeft in bemiddeling. Momenteel zijn we dan ook op zoek naar iemand die de rol van onafhankelijke bemiddelaar in deze uitzonderlijke situaties kan opnemen.

We hebben volgend profiel voor ogen:

  • Ervaring hebben met bemiddeling;
  • Ervaring hebben in het aanpassen van de eigen werkwijze aan mensen met verschillende intellectuele en emotionele mogelijkheden;
  • Bereid zijn de opdracht op ‘ad hoc’-basis op te nemen;
  • Zich kunnen verplaatsen naar de cliënt binnen het werkingsgebied van de vzw (Vlaams-Brabant en Brussel);
  • Kennis van de ondersteuningsmogelijkheden voor personen met een handicap is een meerwaarde.

Voel je je aangesproken? Neem dan vóór 22 december 2017 contact op voor een verkennend gesprek.

Mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (directeur) of neem telefonisch contact op via 0491 53 11 46.

Meer informatie over de dienstverlening is te vinden op www.dop-vbb.be 

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.