Uitnodiging Kinderen Uit de Knel infomoment voor doorverwijzers

Beste belanghebbenden,

Eindelijk, na lang wachten is het zover, de eerste Kinderen Uit de Knel reeks zal begin volgend jaar draaien in Zottegem!
Het initiatief is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen verschillende welzijnspartners en wordt voor het eerst in Oost-Vlaanderen georganiseerd.

Kinderen uit de Knel is een interventie voor ouders verwikkeld in hoog conflictueuze scheiding en voor hun kinderen. Het programma is ontwikkeld door het Kinder- en Jeugdtraumacentrum en het Lorentzhuis in Haarlem, vanuit de onvrede over vaak uitblijvende of onvoldoende resultaten bij behandelingen van ouders en/of kinderen in zeer complexe scheidingssituaties. Kenmerkend voor deze vernieuwende aanpak is degroepsgewijze benaderingvan zowel de ouders als de betrokken kinderen, waarbij het zwaartepunt bij de ouders ligt. Doel is het de-escaleren van de strijd en het weer centraal stellen van de kinderen.

Het programma en de voorwaarden voor deelname worden uitgebreid toegelicht tijdens het infomoment op 6 september.

Dit infomoment staat open voor doorverwijzers en andere geïnteresseerden uit Oost-Vlaanderen. Na de start van de eerste groep in 2019, gaan de volgende reeksen namelijk door in Gent (2020) en regio Waas – Dender (2021).

Hieronder:

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.