Vacature erkend bemiddelaar Orato

Waar mensen samenleven en in interactie treden met elkaar, ontstaan conflicten. En conflictueuze situaties of relaties onder druk vragen veel energie en halen de rust uit je leven.

De bemiddelaars en relatietherapeuten van Orato brengen mensen die een conflictueuze of moeizame relatie hebben weer positief met elkaar in contact, en leren hen om opnieuw respectvol met elkaar om te gaan. Zo krijgen ze weer rust in hun leven.
Een hecht team van bemiddelaars en therapeuten

Onze bemiddelaars en therapeuten vormen een hecht team van professionals die een juridische, psychologische of andere gespecialiseerde achtergrond hebben, en die elkaar versterken en ondersteunen. Zo leren we continu bij van elkaar.

Profiel
Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald.

Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde.

Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen.

Als bemiddelaar bij Orato werk je niet op je eiland maar bouw je actief een netwerk uit en houd je regelmatig contact met doorverwijzers. Jezelf voortdurend bijscholen en bijleren vind je belangrijk. Zelfstandig kunnen werken is een must maar je bent ook een echte teamplayer die met veel enthousiasme deelneemt aan overleg en wederzijdse ondersteuning. Ben je verder niet vies van een uitdaging, werk je nauwkeurig, durf je initiatief nemen en heb je zin deel uit te maken van een enthousiast team van professionals? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat mag u van Orato verwachten?
• Professionele ondersteuning en een fijne samenwerking in teamverband • De mogelijkheid deel te nemen aan intervisie en bijscholing • Een professionele omgeving waarbinnen je je praktijkervaring snel verder kan uitbouwen • De vrijheid en ondersteuning voor het opzetten van nieuwe initiatieven

Wat verwacht Orato van jou?
• Statuut als zelfstandige in hoofd – of bijberoep • Hoge mate van kwaliteitsbesef, professionaliteit en zelfstandigheid • Bereidheid om bij te leren • Je onderschrijft de doelstellingen, missie en visie van Orato • Opnemen van enkele gedeelde of nieuwe initiatieven op praktijkniveau • Deelname aan regelmatige teamvergaderingen, intervisie- en supervisiemomenten • Een actieve bijdrage aan de uitbouw van de praktijk en engagement naar doorverwijzers.

Plaats tewerkstelling:
Wij zijn op zoek naar een collega in de regio Antwerpen, Turnhout/Geel, Leuven en Brussel

Hoe solliciteren?
Stuur uw cv en motivatiebrief uiterlijk 15 mei naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.