Gezocht: huurder voor kantoor in Belsele (Sint-Niklaas)

Beste Collega bemiddelaars,

Ikzelf ben erkend bemiddelaar in familiezaken die me specialiseert in erfenisconflicten.
Naast de bemiddelingspraktijk ben ik tevens onafhankelijke consulent (opstellen aangifte nalatenschap, info inzake huwelijksvermogensrecht, successierecht/erfbelasting, schenkingsrecht, ...).

In het pand waar ik mijn kantoor heb, is nog een interessante kantoorruimte te huur welke zeer geschikt kan zijn voor een bemiddelingspraktijk of ander vrij beroep (advocaat, jurist, boekhouder, accountant, logopedist, consulent, …)

Het te huren pand omvat gemeenschappelijke parkeerplaatsen en tuin, inkomhal, wachtruimte, toilet en een privé te gebruiken kantoorruimte en kitchenette.
De kantoorruimte zelf is modern ingericht met ingemaakte kasten, bureel, verlichting, airconditioning, deuropener en alle nodige aansluitingen (elektriciteit, internet, telefoon, …).
Het kantoor is tevens rolwagentoegankelijk.
Het pand ligt in een rustige buurt, dicht bij het centrum van Belsele en Sint-Niklaas, E17, N70 (Gent-Antwerpen) en is eenvoudig te bereiken.
U kan meer informatie vinden over het pand via volgende link: www.immodeprins.be/nl/te-huur?view=detail&id=3400

Mijn gegevens:
Eveline Kinet
Bergstraat 74A, 9111 Belsele
0475 58 96 18

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.