UCLL postgraduaat bemiddeling

Interesse in conflictbemiddeling? Wil jij erkend bemiddelaar worden?

In 2019 vernieuwde UCLL het programma van de bestaande opleidingen familiale en sociale bemiddeling én breidde haar aanbod uit met een extra specialisatie. Vanaf september 2020 kan je kiezen voor bemiddeling in familiale zaken, arbeidsrelaties en sociale zekerheid, burgerlijke en handelszaken.

Het postgraduaat is een erkende opleiding door de federale bemiddelingscommissie. Met deze opleiding kan je na afloop je erkenning aanvragen!
Meer informatie in de folder in bijlage of op de website: https://www.ucll.be/studeren/verder-studeren/postgraduaat-bemiddeling

De eerste vijf dagen van dit postgraduaat kan je ook apart als zelfstandige opleiding volgen! Hier leer je de methodiek van bemiddeling.

Indien interesse, aarzel niet om ons te contacteren: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (voor familiale en arbeidsrelaties en sociale zekerheid) of Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (voor burgerlijke en handelszaken).

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.