FBC Permanente vorming in tijden van corona

De FBC kreeg de afgelopen periode verschillende vragen en bezorgdheden van de bemiddelaars omtrent de termijn en de indiening van de permanente vorming.

Uiterlijkeind januari 2021 moeten alle erkende bemiddelaars hun bewijs van 18 uur permanente vorming voorleggen. Ondanks de coronacrisis is de FBC ervan overtuigd dat de opleidingsinstanties voldoende inspanningen gaan leveren om ook in het najaar een aanbod van virtuele of fysieke bijscholing te voorzien. De Mediation Week is eveneens een mogelijkheid om de vereiste punten te behalen.

Graag verwijzen wij naar de geldende beslissing met betrekking tot permanente vorming (https://www.fbc-cfm.be/sites/default/files/content/beslissing_permanente_vorming_nb.pdf) en het standaardformulier (https://www.fbc-cfm.be/sites/default/files/content/explorer/Standaardformulier_indiening_permanente_vorming_NL.doc).

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.