U bent lid

Als lid kunt u inloggen in het ledengedeelte van deze website. Gebruik hiertoe de knop je bent lid rechts bovenaan het scherm. Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Klik dan op overeenkomende knop die u in het inlogformulier ziet staan.
Eenmaal ingelogd krijgt u in de menubalk de extra knop leden staan. Hieronder bevindt zich een aantal sublinken dat enkel en alleen door de leden van Bemiddeling vzw consulteerbaar is. U bekijkt hier onder meer de kalender en de nieuwsbrieven.
Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan het forum van Bemiddeling vzw. Als u ingelogd bent, ziet u de discussiecategorie Gesloten forum voor Bemiddelaars. Deze categorie is enkel en alleen toegankelijk voor leden van Bemiddeling vzw.
Heeft u vragen of bemerkingen, dan kunt u ons altijd per mail bereiken.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.