Intervisiegroepen

Om als bemiddelaar erkend te blijven is het noodzakelijk dat u 18 uur opleiding volgt over 2 jaar. De vorming kan bestaan uit een theoretische vorming (conferentie of cyclus van conferenties, symposium, colloquium, studiedag, enz) of een praktische vorming, zoals gevallenstudies, supervisie, rollenspelen of intervisie.

Bemiddeling vzw organiseert lokale intervisiegroepen. Deze dienen te bestaan uit minimum 7 personen waarvan minstens de helft erkend is.
Een intervisiegroep komt regelmatig samen om casussen of bepaalde thema’s te bespreken, afhankelijk van de noden van de groep.

Zoek bij bemiddelaars in je buurt waar jouw collega’s zich bevinden en neem met elkaar contact op om na te gaan of er al een intervisiegroep bestaat of om er één op te starten.

U kunt Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. contacteren voor meer informatie.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.